Online Marketing Bureau brandinX

Wil jij ook meer online succes? Start nu!

Online Marketing Bureau brandinX

Wil jij ook meer online succes? Start nu!

brandinX » Diensten » SEO

SEO

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd.

Een goede online vindbaarheid is van cruciaal belang voor iedere organisatie. Op die manier weten bezoekers en potentiële klanten jouw website te bereiken. Daarvoor is het belangrijk dat je wordt gevonden op relevante zoekwoorden die aansluiten bij jouw website. Maar hoe doe je dat? Het inzetten van zoekmachine optimalisatie kan een krachtig hulpmiddel zijn om zoveel mogelijk traffic te genereren. Aan de hand van een gedegen SEO strategie is het mogelijk om jouw online doelstellingen te behalen en succesvol te zijn.

Door jouw website te optimaliseren wordt de vindbaarheid binnen zoekmachines verhoogd. Zo kun je op een organische manier verkeer trekken en daarmee is het onderdeel van een duurzame online strategie. Waar Google Adwords simpelweg uit gaat zodra je stopt met zoekmachine adverteren, blijven met SEO jouw organische posities altijd behouden!

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Doordat onze SEO specialisten zich al jarenlang bezig houden met zoekmachine optimalisatie zijn wij van alle ontwikkelingen en technieken op de hoogte. Onze werkwijze heeft zich dan ook al meerdere malen bewezen met verschillende successen.

Wat zijn de kosten van een SEO campagne?

De kosten van een SEO optimalisatie traject zijn afhankelijk van de grootte van de website of webshop en de benodigde optimalisaties die doorgevoerd moeten worden. Om de beste resultaten te behalen werken wij volgens een bepaald traject. Vooraf wordt jouw website helemaal onder loep genomen om de huidige situatie in kaart te brengen. Afhankelijk van deze analyse zullen wij een aanpak op maat afstemmen die aansluit bij jouw wensen en doelstellingen.

 

Hoe ziet een SEO stappenplan er uit?

  1. Zoekwoordonderzoek: we doen een uitgebreid onderzoek naar de zoekwoorden die interessant zijn voor jouw website. Deze zoekwoorden helpen ons relevant verkeer te genereren.
  2. Nulmeting: Dit is ons vertrekpunt. Aan de hand van de nulmeting bepalen we de groei in aan aankomende periode.
  3. On-page SEO: Eerst kijken we wat we kunnen veranderen aan je eigen website. Is de content goed? En hoe zit het met de techniek en sitestructuur? Als de website klaar is voor Google gaan we verder.
  4. Off-page SEO: Als de website gereed is gaan we aan de slag met externe factoren die invloed hebben op je online vindbaarheid. We bekijken je huidige backlinkprofiel en zullen deze optimaliseren en uitbreiden.

 

Ben jij nog niet overtuigt? Neem dan contact met ons op. Een van onze zoekmachine experts staat je graag te woord!

 

Let’s Start Something new
Wil jij graag goed gevonden worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs voor een kopje koffie!