Online Marketing Bureau brandinX

Wil jij ook meer online succes? Start nu!

Online Marketing Bureau brandinX

Wil jij ook meer online succes? Start nu!

brandinX » Diensten » SEA

SEA

‘Search Engine Advertising’ word ook wel zoekmachine adverteren genoemd.

Een groot deel van de online marketing branche draait om het adverteren op zoekmachines als Google en Bing. Waarom is dit zo aanlokkelijk? Tegenwoordig start bijna iedere prospect zijn zoektocht op het internet in een zoekmachine. Als je dan niet op de eerste pagina verschijnt dan is de kans nihil dat mensen je vinden.

Door middel van adverteren kun je vanaf dag 1 op de eerste plek komen te staan.

Met de juiste strategie stellen onze SEA specialisten een lonende Adwords campagne voor je op.

Wij vinden het belangrijk dat je tegen zo laag mogelijke tarieven adverteert. De meerwaarde van goede advertentiecampagnes betaalt zich uit in lagere klikkosten en daarmee een hoger rendement. Zo zorgen wij voor het grootste effect van zoekmachine adverteren (SEA) voor jouw organisatie.

Zoekmachine adverteren uitbesteden bij een zoekmachine marketing bureau

Bij het opstellen van een SEA campagne zijn er verscheidene factoren die grote invloed kunnen hebben op de omzet die je met deze campagne behaalt. Je kan jouw gewenste zoekmachine advertising campagne bij ons uitbesteden, met jarenlange ervaring binnen online marketing zijn we dé expert voor jouw bedrijf.

Hoe ziet een SEA traject er uit?

  1. Voordat we daadwerkelijk beginnen met een campagne opstellen voeren we eerst een gedetailleerde zoekwoord-analyse uit voor iedere advertentie die je op wilt stellen. Hierbij stellen we een overzicht op van de interessante zoektermen en de verwachte cost per click op dit zoekwoord.
  2. Na de analyse en het bepalen van de strategie bouwen we de campagnes in de juiste structuur en juiste groepen op. In deze fase zullen we verschillende varianten opbouwen om zo gedurende de periode goed te testen welke Ads het beste renderen.
  3. Het is erg belangrijk om constant door te gaan met de optimalisatie van het account en de campagnes om zo het maximale resultaat te behalen. O.b.v. data zullen we keuzes maken om bepaalde Ads uit te zetten en andere Ads juist actiever in te zetten. Resultaat voorop.

 

Voordelen SEA

  • Direct meer potentiële klanten op je website
  • Krijg bezoekers op de gewenste zoekwoorden
  • Advertenties staan boven organische zoekresultaten

 

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Let’s Start Something new
Wil jij graag goed gevonden worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs voor een kopje koffie!